Souffl De Vermicelli De Tomate 4
Tomato Vermicelli souffl Circulatorum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză romano, sare și piper, vermicelli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca), Vermicelli cu sos proaspăt de roșii, și Vermicelli cu ficat de pui picant-roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți și tocați roșiile, rezervând 1/2 cană de lichid; pus deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Adăugați treptat lichid de roșii rezervat; gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați roșii rezervate; continuați să gătiți, amestecând continuu, până când amestecul este îngroșat și bule. Se amestecă brânza și sarea și piperul; se amestecă bine.
Gatiti vermicelli conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Combinați amestecul de roșii și vermicelli, amestecând bine. Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mediu de amestecare până când sunt groase și de culoare lămâie. Se amestecă treptat un sfert de amestec de vermicelli în gălbenușuri; se adaugă la amestecul rămas, amestecând bine.
Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în amestec de vermicelli; lingură într - o caserolă ușor unsă de 1 1/2 litru.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.