Sot de orez cu legume
Veggie Rice Saute ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 415 calorii. Pentru 100 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei vegetal, cățel de usturoi, sos de soia și ciuperci. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sote de porc și legume, Sote de legume colorate și Sote de legume de pui.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați oul. Pe măsură ce ouăle se întăresc, ridicați marginile, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt.
Scoateți oul și tăiați în bucăți mici; pus deoparte.
În aceeași tigaie, căliți fasolea și ceapa în uleiul rămas timp de 1-2 minute.
Adăugați dovlecelul, ciupercile și usturoiul; mai soti cu 1 minut.
Adăugați orez; gătiți și amestecați timp de 2-3 minute sau până când fasolea este fragedă și orezul este ușor rumenit. Se amestecă sosul de soia. Aduceți oul în tigaie; căldură prin.