Sosul Fungic
Sosul fungic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 142 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de sare kosher și piper crăpat, coniac, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Snap Mazare Saut, Saut de sfârșit de vară, și Anghinare si mazare saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea de 10 inci, încălziți 1 uncie de unt clarificat la foc mare.
Adăugați ciupercile feliate câte o mână la un moment dat pentru a Sota tigaie. Pe măsură ce ciupercile încep să dezvolte o culoare bogată, maro, împingeți-le spre exteriorul tigaiei. Întoarceți ciupercile pe măsură ce încep să se coloreze. Când tigaia devine uscată, adăugați untul clarificat rămas în tigaie.
Adăugați o altă mână de ciuperci în tigaie și continuați până când toate ciupercile au fost adăugate. Condimentează cu sare și piper după ce s-a făcut ultima adăugare la tigaie.
Faceți o gaură în mijlocul tigaiei și adăugați șalotele. Deglazați tigaia cu coniac, răzuind orice bucăți de ciuperci rumenite.
Adăugați arpagicul. Reglați condimentele cu sare și piper.