Sosul de pește aromat al lui Charles Phan
Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 54 calorii. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați până la 2 ardei iute Thailandezi, usturoi, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rețeta de carne de porc măcinată la abur a lui Charles Phan Cu Pește sărat, Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan, și Salata de vinete prăjite și praz a lui Charles Phan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de pește, zahărul, oțetul sau sucul de lămâie și 1/2 cană de apă și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați usturoiul și ardeii iute și amestecați pentru a combina. Utilizați imediat sau dați-l la frigider până la 1 săptămână dacă este făcut cu oțet sau până la 2 zile dacă este făcut cu suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.