Sos Satay

Sos Satay
Sosul Satay este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 155 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de soia, ceapă, unt de arahide crocant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos Satay, Sos Satay De Zi Cu Zi, și Sos De Arahide Pentru Satay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați laptele de cocos, untul de arahide, ceapa, sosul de soia, zahărul brun și fulgii de piper. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Lapte De CocosLapte De Cocos
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista