Sos Satay
Sosul Satay este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 155 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de soia, ceapă, unt de arahide crocant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos Satay, Sos Satay De Zi Cu Zi, și Sos De Arahide Pentru Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați laptele de cocos, untul de arahide, ceapa, sosul de soia, zahărul brun și fulgii de piper. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.