Sosul Sambal ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 63 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de curry, suc de lămâie, lemongrass și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Javaneză și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, Rețetă Sambal Okra (degetele doamnei sambal), și Rețetă Sambal Udang (creveți Sambal) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii serrano, zahărul, sarea, pasta de creveți, roșiile, ceapa, usturoiul și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Belacan
Avocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă piureul de chile împreună cu lămâia, frunzele de curry și galangalul. Gatiti si amestecati pana cand amestecul isi schimba culoarea si devine foarte parfumat, aproximativ 15 minute. Amestecați sucul de tamarind și gătiți încă 1 minut. Tulpina inainte de servire.