Sos Sambal
Sosul Sambal ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă face 4 porții cu 150 de calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână concentrat lichid de tamarind, creveți, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, Rețetă Sambal Okra (degetele doamnei sambal), și Rețetă Sambal Udang (Sambal de creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ardeii iute uscați în 1/4 cană de apă fierbinte până la moale, aproximativ 10 minute. Amestec vârtej în blender pana se omogenizeaza.
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecați ardeiul gras, ceapa, usturoiul, creveții uscați și ardeii iute proaspeți în ulei de salată până când legumele sunt limpezi, aproximativ 3 minute.
Se amestecă amestecul de chili uscat, concentratul de tamarind, zahărul brun și sarea; gatiti inca 2-3 minute.