Sos roșu simplu cu paste

Sos roșu simplu cu paste
Sosul roșu simplu cu paste ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 661 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de slănină, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bine. Încercați Paste Simple Cu Sos De Unt, Sos Simplu De Roșii Cu Paste, și Sos de carne rapid și simplu pentru Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită gătiți pastele penne până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Între timp, într-o tigaie medie gătiți fâșiile de slănină până când sunt fierte în cea mai mare parte, dar nu crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie, rupeți în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie. Întoarceți slănina gătită în tigaie, adăugați usturoiul tocat, ceapa roșie tocată, uleiul de măsline și ardeiul iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Ardei IuteArdei Iute
Bacon GătitBacon Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se sotează până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați roșiile tocate, 1/2 cană de parmezan ras și busuioc proaspăt. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
TomateTomate
8
Se toarnă ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați parmezan ras suplimentar deasupra și serviți imediat peste pastele fierte și scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista