Sos Romesco Spaniol
Nevoie de o fără lactate, lacto ovo vegetarian și sos vegan? Sosul Romesco spaniol ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 209 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă este plăcută de 761 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, pâine crustă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Sos Romesco Spaniol Afumat, Omletă spaniolă cu sos Romesco, și "Ketchup" Spaniol-Sos Romesco.
Instrucțiuni
Saut pâinea ruptă și migdalele: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut mediu la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, sautați pâinea și migdalele, amestecând des, până când încep să se rumenească.
Se adauga usturoiul si saut-ul inca 1-2 minute, amestecand o data sau de doua ori.
Așezați conținutul tigaiei saut de saut într—un robot de bucătărie cu ingredientele rămase-sare, roșii, ardei grași prăjiți, boia afumată, oțet. Pur și simplu până la neted.
Întindeți sosul pe o tigaie cu foi cu margini și coaceți într-un cuptor de 350 km F timp de 10-15 minute sau până când marginile încep să se caramelizeze.
Se lasă să se răcească și se răzuie într-un recipient pentru depozitare.
Pentru a folosi sosul romesco, amestecați cu paste, creveți, pui sau legume, fie înainte, fie după ce sunt gătite, la fel ca un pesto.
Păstrat într-un recipient sigilat, sosul Romesco va rezista o săptămână sau mai mult la frigider. Se îngheață bine, de asemenea.