Sos Romesco Spaniol

Sos Romesco Spaniol
Nevoie de o fără lactate, lacto ovo vegetarian și sos vegan? Sosul Romesco spaniol ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 209 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă este plăcută de 761 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, pâine crustă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Sos Romesco Spaniol Afumat, Omletă spaniolă cu sos Romesco, și "Ketchup" Spaniol-Sos Romesco.

Instrucțiuni

1
Saut pâinea ruptă și migdalele: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut mediu la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, sautați pâinea și migdalele, amestecând des, până când încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adauga usturoiul si saut-ul inca 1-2 minute, amestecand o data sau de doua ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1
Așezați conținutul tigaiei saut de saut într—un robot de bucătărie cu ingredientele rămase-sare, roșii, ardei grași prăjiți, boia afumată, oțet. Pur și simplu până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Întindeți sosul pe o tigaie cu foi cu margini și coaceți într-un cuptor de 350 km F timp de 10-15 minute sau până când marginile încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se lasă să se răcească și se răzuie într-un recipient pentru depozitare.
3
Pentru a folosi sosul romesco, amestecați cu paste, creveți, pui sau legume, fie înainte, fie după ce sunt gătite, la fel ca un pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Păstrat într-un recipient sigilat, sosul Romesco va rezista o săptămână sau mai mult la frigider. Se îngheață bine, de asemenea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Romesco în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de mineral din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Asociere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista