Sosul Marinara este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un sos ieftin. Un amestec de sare, ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa si usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare 5 minute; adăugați sos de roșii și ingredientele rămase. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New York
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă