Sos Grecesc Souvlaki

Sos Grecesc Souvlaki
Reteta sos grecesc souvlaki este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 243 calorii, 0g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Greacă Souvlaki, Souvlaki De Pui Grecesc, și Carne De Vită Souvlaki Grecească.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul, usturoiul, pudra de muștar, sarea, piperul, oregano și uleiul de măsline până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă într-un recipient de sticlă și se lasă să stea cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista