Sos De Însăilare Cu Oțet De Orez
Sosul de însăilare cu oțet de orez necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 184 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amidon de porumb, oțet de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Oțet De Orez-Vin, Sos special pentru miel la grătar, și Castraveți cu Wasabi și oțet de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul, oțetul, ketchup-ul, sosul de soia, ghimbirul, amidonul de porumb și usturoiul împreună într-o cratiță la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă ușor.