Sos de zahăr brun

Sos de zahăr brun
Sosul de zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de sos. Această rețetă servește 5. O porție conține 137 de calorii , 0 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, extract de vanilie, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Tort cu zahăr brun cu sos cu unt de zahăr brun , Cupcake cu zahăr brun Rolling Stones cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură cu rom condimentat și zahăr brun friabil și prăjiturile cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, topește untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju Tocate, împărțitCaju Tocate, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat8 Uncii (1 Baton) Unt Nesarat
2
Adăugați făină și sare; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte (1,55 Uncii), Tocat Grosier1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte (1,55 Uncii), Tocat Grosier
Locatelli PecorinoLocatelli Pecorino
3
Se amestecă zahărul brun. Se amestecă bine și se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul face bule și se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă în apă clocotită. Reveniți la căldură și aduceți la fierbere, amestecând continuu, până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară Medie Coaptă, Decojită și Tăiată Felii1 Pară Medie Coaptă, Decojită și Tăiată Felii
6
Adăugați extract de vanilie și amestecați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
7
Se serveste fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista