Sos De Vin Roșu
Sosul de vin roșu este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 8. O porție conține 40 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, cățel de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Sos de vin simplu pentru friptură și găsirea de oferte pe vin.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați ketchup-ul, oțetul, sosul de soia, chimenul, cayenne, sarea și piperul; set aside.In o tigaie, la foc mediu-mare, încălzește uleiul de măsline, șalotul și cățelul de usturoi timp de 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți timp de 2 minute.
Bateți amestecul de ketchup.