Sos de spaghete italian vechi al bunicii cu chiftele
Sosul de spaghete italian vechi al bunicii cu chiftele necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Acest sos are 304 calorii, 16 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, piper, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos de spaghete italian cu chifteluțe, Sos de spaghete italian mai sănătos cu chifteluțe și Chiftele italiene celebre ale bunicii.
Instrucțiuni
1
Încingeți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu în fundul unei cratițe mari și prăjiți cățeii de usturoi 5 până la 8 minute, până când se rumenesc și sunt parfumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți cățeii de usturoi și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3
Puneți picioarele de porc și oasele de ceafă de porc în cratiță și prăjiți, întorcându-le din când în când, până când carnea și oasele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Întoarceți cățeii de usturoi în cratiță și adăugați pasta de roșii și 1 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere și se toarnă piureul de roșii. Reduceți focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, amestecând des de jos pentru a preveni arderea, până când picioarele porcului sunt fragede și amestecul începe să se îngroașe. Se amestecă zahărul, piperul și bicarbonatul de sodiu. Continuați să fierbeți în timp ce pregătiți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Înmuiați pâinea ruptă cu 1 cană de apă într-un castron. Stoarceți excesul de apă din pâine și puneți pâinea într-un castron mare cu cele 6 ouă bătute, carnea de porc măcinată, carnea de vițel și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1-1/2 Căni De Bere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă bine și se formează 24 de chifteluțe de aproximativ 2 1/2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu, se adaugă usturoiul tocat și busuiocul proaspăt tocat, se lasă să fiarbă aproximativ 1 minut, apoi se adaugă chiftelele. Asezonați cu sare și piper după gust și prăjiți-le pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 15 minute, lucrând în reprize, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie Piper
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Puneți chiftelele rumenite, împreună cu uleiul, usturoiul și busuiocul din tigaie în sos, amestecând ușor pentru a nu le rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ouăle fierte tari întregi și mai fierbeți aproximativ 1 1/2 oră, până când chiftelele sunt fierte, sosul este gros și toate aromele s-au amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita