Sos De Spaghete De Legume Cu Aragaz Lent
Sosul de spaghete cu legume cu aragaz lent ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 352 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, morcovi, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, și Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și morcovii; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă ciupercile și ardeiul gras.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați legumele. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția spaghetelor și a brânzei.
Capac; gatiti la foc mic setare 7 ore.
Descoperă; se amestecă bine. Creșteți setarea căldurii la mare; gătiți descoperit cu aproximativ 1 oră mai mult sau până când sosul este consistența dorită.
Gatiti si scurgeti spaghetele conform indicatiilor de pe pachet.
Serviți sosul peste spaghete; se presara cu parmezan. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.