Sosul de spaghete cu aragaz lent este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă servește 16 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 64 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii muir, frunze de busuioc, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent, și Sos De Spaghete Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Puneți legumele în aragaz. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)