Sos de salată de vis Byrdhouse
Byrdhouse Dream Salad Dressing necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 87 de calorii, 0 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, maghiran, miere și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 8%. Încercați Byrdhouse Easy Ginger Beef Sandwichs, Lemon Dream Fruit Salad și Lemon Dream Fruit Salad pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă într-un castron oțetul de orez, oțetul de vin roșu, mierea, uleiul de susan, rozmarinul, busuiocul, maghiranul, muștarul, usturoiul, sarea și piperul, până când se combină uniform.
Se amestecă uleiul vegetal, apoi se toarnă într-un shaker pentru vinaigretă; dați la frigider peste noapte înainte de utilizare pentru a amesteca aromele. Se agită pentru a se amesteca înainte de a turna.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin]()
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, măr crocant și un condiment cremos de vanilie.