Sos De Salată De Muștar De Merișor

Sos De Salată De Muștar De Merișor
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Pansamentul cu salată de muștar de merișor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 3,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 846 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de afine, muștar dijon, ulei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată de verdeață de muștar ofilită cu pansament de afine, Miere muștar covrig Crusted salata de pui cu sos picant miere muștar, și Sos De Salată De Muștar.

Instrucțiuni

1
Puneți sosul de afine, muștarul Dijon, usturoiul, sarea, piperul negru, oțetul de orez și oțetul de cidru într-un blender. Porniți blenderul și procesați până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Oțet De OrezOțet De Orez
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă ulei de nucă într-un flux constant, apoi ulei vegetal. Amestecați până când pansamentul pentru salată este gros și cremos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De NucUlei De Nuc
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista