Sos De Roșii De Bază
Sosul de roșii de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcov, cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), Sos De Roșii De Bază, și Sos De Roșii De Bază.
Instrucțiuni
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.