Sosul de roșii al lui Chef John este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii san marzano, fulgi de piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul de măsline, ceapa, țelina și un vârf de sare într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mediu-mic. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale, aproximativ 15 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă usturoiul în amestecul de ceapă și se gătește doar până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Turnați roșiile și sucul lor într-un bol mare de amestecare și folosiți-vă mâinile pentru a zdrobi roșiile până când arată piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Amestecați zahărul, 1 linguriță de sare, pasta de hamsie, oțetul de vin alb, ierburile italiene și fulgii de ardei roșu în amestec de legume. Ridicați focul la mediu și gătiți doar până când lichidul s-a evaporat. Se amestecă pasta de roșii și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pastă De Hamsie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se toarnă roșiile San Marzano și pătrunjelul. Aduceți sosul la foc mic, întoarceți focul la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore, adăugând puțină apă pe măsură ce sosul se gătește. Se amestecă ocazional.