Sos de roșii Chef John
Sosul de roșii al lui Chef John este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii san marzano, fulgi de piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de măsline, ceapa, țelina și un vârf de sare într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mediu-mic. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale, aproximativ 15 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă usturoiul în amestecul de ceapă și se gătește doar până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Turnați roșiile și sucul lor într-un bol mare de amestecare și folosiți-vă mâinile pentru a zdrobi roșiile până când arată piure.
Amestecați zahărul, 1 linguriță de sare, pasta de hamsie, oțetul de vin alb, ierburile italiene și fulgii de ardei roșu în amestec de legume. Ridicați focul la mediu și gătiți doar până când lichidul s-a evaporat. Se amestecă pasta de roșii și se aduce la foc mic.
Se toarnă roșiile San Marzano și pătrunjelul. Aduceți sosul la foc mic, întoarceți focul la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore, adăugând puțină apă pe măsură ce sosul se gătește. Se amestecă ocazional.