Sos De Roșii-Busuioc
Sosul de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, Fettuccine cu sos de busuioc-roșii, și Sos de roșii cu usturoi și busuioc.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță cu 2 linguri de ulei și încălziți la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este moale.
Adăugați roșiile zdrobite și zahărul; condimentează cu sare și piper. Întoarceți focul ușor până la mediu și fierbeți sosul timp de 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă busuiocul și uleiul de măsline rămas. Aruncați cu spaghete, dacă doriți.