Sos De Pui De Bază
Sosul de pui de bază ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, bulion de pui, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Curcan De Bază, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Plăcintă De Bază Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotele, condimentați cu un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Presărați făina peste șalotă și bateți până când făina are o aromă prăjită și are o culoare maro deschis, aproximativ 2 minute.În timp ce bateți, turnați încet bulionul de pui și bateți până când făina este încorporată și amestecul este neted. Se condimentează cu piper și se fierbe până când sosul se îngroașă și aromele se amestecă, aproximativ 20 de minute. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.