Sos De Ou În Stil Kerala

Sos De Ou În Stil Kerala
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și sos vegetarian? Sosul de ou în stil Kerala ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 578 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chilis de pasăre pe lungime, frunze de curry, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Sfeclă roșie Pachadi-sos de iaurt cu sfeclă roșie în stil Kerala-Onam Sadya s, Kerala Stil Pomfret Fry, și Năut kerala Stil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie antiaderentă la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
4
Adăugați piureul de roșii și amestecați până se amestecă cu ceapa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Creșteți căldura la mare.
6
Adăugați frunze de curry, fenicul, chimen, ardei iute, turmeric și pudră de coriandru și amestecați energic până se amalgamă și parfumat, iar uleiul se separă de amestec și amestecul se usucă puțin, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Reduceți căldura la mediu.
8
Adăugați apă și o lingură cuilantro. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Scoateți 1/4 cană de sos și rezervați. Rupeți ușor ouăle în tigaie și lingurați sosul rezervat parțial peste ouă. Acoperiți cu capac și lăsați ouăle să gătească până când sunt fierte la nivelul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți cu orice pâine moale pe placul dvs. sau ca parte a oricărei mese indiene cu orez sau roti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
RotiRoti
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista