Sos De Ou În Stil Kerala

Sos De Ou În Stil Kerala
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și sos vegetarian? Sosul de ou în stil Kerala ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 578 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chilis de pasăre pe lungime, frunze de curry, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Sfeclă roșie Pachadi-sos de iaurt cu sfeclă roșie în stil Kerala-Onam Sadya s, Kerala Stil Pomfret Fry, și Năut kerala Stil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie antiaderentă la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
4
Adăugați piureul de roșii și amestecați până se amestecă cu ceapa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Creșteți căldura la mare.
6
Adăugați frunze de curry, fenicul, chimen, ardei iute, turmeric și pudră de coriandru și amestecați energic până se amalgamă și parfumat, iar uleiul se separă de amestec și amestecul se usucă puțin, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Reduceți căldura la mediu.
8
Adăugați apă și o lingură cuilantro. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți 1/4 cană de sos și rezervați. Rupeți ușor ouăle în tigaie și lingurați sosul rezervat parțial peste ouă. Acoperiți cu capac și lăsați ouăle să gătească până când sunt fierte la nivelul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți cu orice pâine moale pe placul dvs. sau ca parte a oricărei mese indiene cu orez sau roti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
RotiRoti
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista