Sos De Ou În Stil Kerala
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și sos vegetarian? Sosul de ou în stil Kerala ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 578 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chilis de pasăre pe lungime, frunze de curry, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Sfeclă roșie Pachadi-sos de iaurt cu sfeclă roșie în stil Kerala-Onam Sadya s, Kerala Stil Pomfret Fry, și Năut kerala Stil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie antiaderentă la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Adăugați piureul de roșii și amestecați până se amestecă cu ceapa, aproximativ 1 minut.
Creșteți căldura la mare.
Adăugați frunze de curry, fenicul, chimen, ardei iute, turmeric și pudră de coriandru și amestecați energic până se amalgamă și parfumat, iar uleiul se separă de amestec și amestecul se usucă puțin, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați apă și o lingură cuilantro. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Scoateți 1/4 cană de sos și rezervați. Rupeți ușor ouăle în tigaie și lingurați sosul rezervat parțial peste ouă. Acoperiți cu capac și lăsați ouăle să gătească până când sunt fierte la nivelul dorit de coacere.
Serviți cu orice pâine moale pe placul dvs. sau ca parte a oricărei mese indiene cu orez sau roti.