Sos de lămâie și muștar pentru anghinare
Dacă aveți aproximativ 15 minute la dispoziție în bucătărie, Sosul de lămâie și muștar pentru anghinare ar putea fi o rețetă spectaculoasă , fără gluten, fără lactate și lacto-ovo-vegetariană de încercat. Această rețetă are 7 porții. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 14 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. 12 persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de usturoi, muștar, amidon de porumb și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Frigăruile de pui cu chimion, iaurt, lămâie și miere pentru înmuiere , anghinare la grătar cu lămâie și usturoi și beignetele pudră din lapte bătut cu sos de zmeură și ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Turnați supa și sucul de lămâie într-o cratiță și puneți-o la foc mare. Adăugați muștarul, pudra de usturoi și piperul negru. Aduceți la fierbere.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Se toarnă în amestecul clocotit și se amestecă bine. Se reduce focul la mediu și se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă.