Sos de homar pentru Paste

Sos de homar pentru Paste
Sosul de homar pentru Pastan este un lactate gratuit și pescatarian sos. Pentru $ 6.88 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 774 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, tăiței, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Paste de homar cu sos de cremă Herbed, Paste de quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lipiți o frigăruie de 6 inci pe lungime în coada fiecărui homar. Aduceți bulionul de curte la fiert, adăugați homarii și gătiți timp de aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Îndepărtați și șocați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scoateți carnea de coadă din cochilii și tăiați fiecare în 2 până la 3 Medalioane. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și usturoiul și încălziți până când usturoiul începe să devină auriu. Aruncați usturoiul. Aruncați roșiile proaspete, adăugați sare pentru a elibera orice apă și lăsați să gătească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați stocul de homar și reduceți la consistența dorită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
6
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și ardeiul negru, după gust, și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
7
Adăugați medalioanele de homar și pătrunjelul tocat și gătiți timp de 2 minute. Aruncați tăiței, gătiți timp de 1 minut pentru a se încălzi și serviți imediat. POFTĂ BUNĂ!!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Tăiați partea murdară a rădăcinilor prazului și faceți două incizii la 1 inch de la rădăcină în jos pe praz. Spălați prazul sub apă rece, apoi înmuiați-l în apă curată timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Tăiați toate legumele în aproximativ 2 centimetri pătrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10
Încălziți un vas de 8 litri peste o flacără medie-înaltă, adăugați uleiul de porumb și lăsați-l să se încălzească până chiar înainte de punctul de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru ServireCeapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Sote legumele până devin o culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
12
Adăugați Garni de buchet și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
13
Adăugați vinul și sucul de lămâie (acizii trebuie să fie egali cu volumul de 10% din stoc) și sotati încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Se adaugă apa rece și se aduce la fierbere. Opriți flacăra și lăsați să fiarbă timp de 35 până la 40 de minute. Strecurați bulionul într-un vas curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista