Sos de homar pentru Paste

Sos de homar pentru Paste
Sosul de homar pentru Pastan este un lactate gratuit și pescatarian sos. Pentru $ 6.88 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 774 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, tăiței, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Paste de homar cu sos de cremă Herbed, Paste de quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lipiți o frigăruie de 6 inci pe lungime în coada fiecărui homar. Aduceți bulionul de curte la fiert, adăugați homarii și gătiți timp de aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Îndepărtați și șocați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți carnea de coadă din cochilii și tăiați fiecare în 2 până la 3 Medalioane. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și usturoiul și încălziți până când usturoiul începe să devină auriu. Aruncați usturoiul. Aruncați roșiile proaspete, adăugați sare pentru a elibera orice apă și lăsați să gătească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați stocul de homar și reduceți la consistența dorită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
6
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și ardeiul negru, după gust, și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
7
Adăugați medalioanele de homar și pătrunjelul tocat și gătiți timp de 2 minute. Aruncați tăiței, gătiți timp de 1 minut pentru a se încălzi și serviți imediat. POFTĂ BUNĂ!!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Tăiați partea murdară a rădăcinilor prazului și faceți două incizii la 1 inch de la rădăcină în jos pe praz. Spălați prazul sub apă rece, apoi înmuiați-l în apă curată timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Tăiați toate legumele în aproximativ 2 centimetri pătrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10
Încălziți un vas de 8 litri peste o flacără medie-înaltă, adăugați uleiul de porumb și lăsați-l să se încălzească până chiar înainte de punctul de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru ServireCeapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Sote legumele până devin o culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12
Adăugați Garni de buchet și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
13
Adăugați vinul și sucul de lămâie (acizii trebuie să fie egali cu volumul de 10% din stoc) și sotati încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Se adaugă apa rece și se aduce la fierbere. Opriți flacăra și lăsați să fiarbă timp de 35 până la 40 de minute. Strecurați bulionul într-un vas curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista