Sos De Grătar Chipotle-Nectarine
Sosul de grătar Chipotle-Nectarine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ulei vegetal, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Grătar Chipotle, Sos De Grătar De Arțar Chipotle, și Sos De Grătar Maple Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa, chipotle, usturoiul și sarea măsurată. Condimentează cu piper și gătește, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Adăugați ketchup-ul și gătiți, amestecând ocazional, până când este parfumat și ușor întunecat la culoare, aproximativ 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase, amestecați pentru a combina și gătiți până când amestecul clocotește în jurul marginilor, aproximativ 5 minute.Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când nectarinele se înmoaie complet și încep să se destrame, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Transferați amestecul într-un blender.
Scoateți capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperiți spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă). Se amestecă până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.