Sos de Giblet brun fiert
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de Giblet brun fiert ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 2095 calorii, 265G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, morcovi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Sos De Giblet, Sos De Giblet, și Sos De Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți gâtul de curcan, inima, pipota și ficatul; înfășurați ficatul și răciți.
Așezați gâtul, inima, pipota, morcovii și ceapa într - o tigaie metalică de 9 pe 13 inci.
Adăugați 1/2 cană bulion.
Coaceți într-un cuptor de 475 până când lichidul este evaporat și legumele, gâtul, inima și pipota sunt rumenite, 40 până la 45 de minute (30 până la 35 de minute într-un cuptor cu convecție); se amestecă de mai multe ori.
Adăugați 1/4 cană bulion, oțet și zahăr la tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite libere.
Adăugați ficat în tigaie (sau salvați pentru alte utilizări).
Coaceți până când amestecul este bogat rumenit și ficatul este slab roz în centru (tăiat la test), cu 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 5 minute într-un cuptor cu convecție); se amestecă de mai multe ori.
Scoateți din cuptor; puneți ficatul deoparte.
Adăugați încă 1 cană bulion în tigaie; lăsați să stea până când bucățile rumenite sunt moi, aproximativ 5 minute. Răzuiți amestecul într - o tigaie de 4 până la 5 litri.
Adăugați restul de 3 căni de bulion. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când pipota este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/4 ore.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol mare. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât și tăiați; aruncați oasele. Se toacă fin carnea și mănușile. Dacă faceți înainte, acoperiți vasul și carnea și răciți până la 1 zi.
Măsurați amestecul de bulion și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 4 căni. Întoarceți bulionul în tigaia de 4 până la 5 litri.
Adăugați amestecul de carne și picăturile de curcan; aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Amestecați suficient amestec de amidon de porumb până la sosul fierbinte pentru a se îngroșa după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.