Sos de Giblet brun fiert

Sos de Giblet brun fiert
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de Giblet brun fiert ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 2095 calorii, 265G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, morcovi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Sos De Giblet, Sos De Giblet, și Sos De Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți gâtul de curcan, inima, pipota și ficatul; înfășurați ficatul și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
FicatFicat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Așezați gâtul, inima, pipota, morcovii și ceapa într - o tigaie metalică de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați 1/2 cană bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Coaceți într-un cuptor de 475 până când lichidul este evaporat și legumele, gâtul, inima și pipota sunt rumenite, 40 până la 45 de minute (30 până la 35 de minute într-un cuptor cu convecție); se amestecă de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Adăugați 1/4 cană bulion, oțet și zahăr la tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ficat în tigaie (sau salvați pentru alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când amestecul este bogat rumenit și ficatul este slab roz în centru (tăiat la test), cu 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 5 minute într-un cuptor cu convecție); se amestecă de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor; puneți ficatul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Adăugați încă 1 cană bulion în tigaie; lăsați să stea până când bucățile rumenite sunt moi, aproximativ 5 minute. Răzuiți amestecul într - o tigaie de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați restul de 3 căni de bulion. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când pipota este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol mare. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât și tăiați; aruncați oasele. Se toacă fin carnea și mănușile. Dacă faceți înainte, acoperiți vasul și carnea și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Măsurați amestecul de bulion și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 4 căni. Întoarceți bulionul în tigaia de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați amestecul de carne și picăturile de curcan; aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Amestecați suficient amestec de amidon de porumb până la sosul fierbinte pentru a se îngroșa după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista