Sos de Giblet brun fiert

Sos de Giblet brun fiert
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de Giblet brun fiert ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 2095 calorii, 265G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, morcovi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Sos De Giblet, Sos De Giblet, și Sos De Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți gâtul de curcan, inima, pipota și ficatul; înfășurați ficatul și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
FicatFicat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Așezați gâtul, inima, pipota, morcovii și ceapa într - o tigaie metalică de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1/2 cană bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Coaceți într-un cuptor de 475 până când lichidul este evaporat și legumele, gâtul, inima și pipota sunt rumenite, 40 până la 45 de minute (30 până la 35 de minute într-un cuptor cu convecție); se amestecă de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați 1/4 cană bulion, oțet și zahăr la tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ficat în tigaie (sau salvați pentru alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când amestecul este bogat rumenit și ficatul este slab roz în centru (tăiat la test), cu 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 5 minute într-un cuptor cu convecție); se amestecă de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor; puneți ficatul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați încă 1 cană bulion în tigaie; lăsați să stea până când bucățile rumenite sunt moi, aproximativ 5 minute. Răzuiți amestecul într - o tigaie de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați restul de 3 căni de bulion. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți și fierbeți până când pipota este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol mare. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât și tăiați; aruncați oasele. Se toacă fin carnea și mănușile. Dacă faceți înainte, acoperiți vasul și carnea și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Măsurați amestecul de bulion și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 4 căni. Întoarceți bulionul în tigaia de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați amestecul de carne și picăturile de curcan; aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Amestecați suficient amestec de amidon de porumb până la sosul fierbinte pentru a se îngroșa după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista