Sos de dovlecei de Butternut cu salvie

Sos de dovlecei de Butternut cu salvie
Sosul de dovlecei de Butternut cu salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, frunze de salvie, castane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Sos de dovlecei de Butternut și cremă de salvie, Tortellini de Squash Butternut cu un sos de salvie de unt maro și un, și Taitei de păstârnac cu resturi de șuncă de Crăciun și sos de dovlecei de Butternut-salvie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați dovlecelul de butternut pe jumătate pe lungime pentru a îndepărta semințele și șirurile. Cojiți pielea folosind un cuțit de decojit și tăiați dovlecelul în cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați uleiul de măsline și șalotele într-o tigaie adâncă la foc mediu. Când șobolanii încep să se coloreze, adăugați dovlecelul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se sotează câteva minute pentru a carameliza ușor suprafața cuburilor.
5
Adăugați frunza de dafin, nucșoara, salvia și bulionul de pui. Acoperiți tigaia și gătiți până când dovlecelul este fraged, dar încă își păstrează forma, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pureați sosul cu un blender standard sau cu imersie și serviți cu gnocchi de cartofi. Se acoperă cu brânză rasă și castane tocate înainte de servire. Dacă doriți, prăjiți niște salvie și șalotă în ulei de măsline pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
CastaneCastane
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista