Sos de cârnați III

Sos de cârnați III
Sausage Gravy III ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 572 calorii. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, lapte, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Sos De Cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, se sotează cârnații timp de 10 minute sau până se rumenesc. Se amestecă margarina până se amestecă bine, apoi se amestecă făina până când amestecul este gros și pastos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se Reduce focul la mediu scăzut și se adaugă încet laptele, amestecând constant, până când amestecul este gros și Bulbuc și la consistența dorită. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LapteLapte

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista