Sosul bogat de curcan ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 455 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, apă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați aripile de curcan, ceapa, țelina, morcovii și usturoiul într-o tigaie și prăjiți până când aripile de curcan capătă o culoare maro auriu intens, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Curcan
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Transferați aripile și legumele fierte într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Așezați tigaia peste 2 arzătoare de aragaz la foc mediu-mare, apoi turnați vinul alb în tigaia de prăjire. Răzuiți și dizolvați orice bucăți de aromă rumenite din partea de jos a tigaiei în vinul alb; încălziți și răzuiți tigaia până când picăturile și vinul s-au redus la aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Se toarnă amestecul de vin în cratiță cu aripile de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Se toarnă bulion de pui și apă în oală și se condimentează cu cimbru. Împingeți aripile de curcan în lichid; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute. Îndepărtați orice spumă care se adună deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Aripi De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare într-un castron mare; alegeți carnea din aripi, dacă doriți, pentru a adăuga în sos sau aruncați aripile și legumele uzate. Lăsați baza de sos să stea câteva minute pentru ca grăsimea să se adune într-un strat deasupra și degresați cât mai multă grăsime posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De Verjuic
8
Transferați grăsimea degresată într-o cratiță. Ar trebui să existe cel puțin 1/2 cană de grăsime de curcan; adăugați unt pentru a face această cantitate, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Grăsime
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Bateți făina în grăsimea de curcan la foc mediu până când amestecul de făină devine neted și maro auriu. Treceți treptat în bulion până când sosul se fierbe și se îngroașă. Condimentează după gust cu sare și piper. Lăsați sosul să se răcească, apoi dați-l la frigider sau congelați. Reîncălziți aproape până la fierbere pentru a servi.