Sos De Cremă

Sos De Cremă
Sosul de cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 338 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, lapte, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 22%. Rețete similare sunt Sos De Cremă, Sos De Cremă, și Boabe cu sos de cremă.

Instrucțiuni

1
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul deasupra unui cazan dublu, bătând bine. Adăugați treptat lapte opărit, amestecând continuu. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura de metal, 20 de minute sau pana cand amestecul acopera lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se răcește bine.
3
Bateți frișca până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de cremă răcită; pliați în vanilie. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
VanilieVanilie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista