Sos De Chowder De Porumb Și Scoici

Porumb și Scoica Chowder sos ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 611 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bas cu dungi la grătar, sâmburi de porumb, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoică și pudră de porumb, Chowder de scoici cu porumb, și Scoică De Șofran Și Pudră De Porumb.
Instrucțiuni
Clătiți cratița și topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă și țelină; gatiti pana incep sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Tăiați cartofii în bucăți de 3/4 inch; adăugați în tigaie împreună cu sâmburi de porumb și resturi, cimbru și frunze de dafin.
Adăugați lichid de gătit rezervat și smântână și amestecați pentru a combina. Acoperiți; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 20 până la 25 de minute.