Nevoie de o garnitură pescatariană? Pansamentul cu carne de crab și stridii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ardei gras, amestec de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Carne De Crab Din Caraibe Cu Sos Cremos Cu Ghimbir, Cartofi la grătar cu carne de crab-sos de ceapă verde, și Sos De Stridii.
Instrucțiuni
1
Aduceți amestecul de orez, 2 1/3 căni de apă și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Topiți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați ceapă, ardei gras și ciuperci și sotati 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă carnea de crab și stridiile și se gătește 4 minute. Se amestecă orezul, supa și ingredientele rămase; gatiti, amestecand ocazional, 5-10 minute sau pana se incalzeste bine.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.