Sos de ardei și roșii de măsline
Sosul de roșii cu piper și măsline ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de 2 ardei gras, ceapă, fulgi de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos de ardei și roșii de măsline, Somon cu crustă de piper cu sos de măsline, și Sos picant de roșii-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeii grași; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand sunt fragede. Se amestecă roșiile, pasta de roșii și fulgii de piper, rupând roșiile cu lingura.
Se încălzește până la fierbere.
Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până se îngroașă. Se amestecă măslinele.
Serviți peste pui sau pește la cuptor sau paste fierte după dorință.