Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aluatul, ciupercile sălbatice și pansamentul cu slănină. Această rețetă face 8 porții cu 540 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 415 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci de stridii, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sos de aluat, ciuperci sălbatice și slănină, Sos De Aluat Cu Ciuperci Sălbatice-Slănină, și Salată de kale și Grapefruit cu slănină caldă-sos de ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Întindeți pâinea pe o foaie mare de copt (sau 2 foi de copt mai mici) într-un strat uniform și coaceți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc deschis, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Puneți cuburile într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ridicați temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Combinați ciupercile într-un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini, aruncați cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor, amestecând de mai multe ori, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Cuptor
7
În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și grăsimea s-a redat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
10
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime topită în tigaia saut și se întoarce la aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
11
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
13
Adăugați 3 căni de bulion de pui, salvie, cimbru și pătrunjel și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Pătrunjel
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
14
Adăugați ciupercile la pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pâine
15
Bateți ouăle într-un castron mic și apoi amestecați câteva linguri din amestecul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Adăugați ouăle și restul amestecului de stoc în pâine, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Pansamentul trebuie să fie foarte umed; adăugați mai mult stoc după cum este necesar. Răsturnați amestecul în vasul de copt pregătit. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pâine
Stoc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
17
Scoateți folia și continuați să coaceți până când blatul se rumeneste, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
18
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby