Sosul de afine Cosmopolitan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 426 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de afine, lichior, vodcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cranberry Cosmopolitan, Cranberry Cosmopolitan, și Cranberry Cosmopolitan.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați afine, zahăr și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere, amestecând des pentru a dizolva zahărul, apoi se reduce focul la moderat scăzut și se fierbe, amestecând des, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mediu și se răcește, amestecând des, până când este cald, aproximativ 30 de minute. Se amestecă vodca și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se transferă în vasul de servire, se acoperă și se dă la frigider până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore. (Sosul poate fi preparat cu până la 2 săptămâni înainte și refrigerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
1
* Datorită acidității sale ridicate, care descurajează creșterea bacteriilor, sosul de afine se păstrează foarte bine. Poate fi făcut și refrigerat cu cel puțin două săptămâni înainte de servire, iar resturile se vor păstra probabil încă două săptămâni.* Cumpărați afine proaspete suplimentare în timpul sezonului pentru a le îngheța și a le adăuga la produse de patiserie. Nu le dezghețați înainte de utilizare, dar lăsați câteva minute în plus timp de coacere, deoarece boabele congelate vor răci aluatul.