Sos Cremos De Taco

Sos Cremos De Taco
Sos cremos Taco ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 125 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, lapte, condimente taco și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de Taco Jessica cu sos cremos de Taco, Salata de Taco Jessica cu sos cremos de Taco, și Sos Ușor ~ Cremos De Salată Taco.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista