Sos BBQ frumos picant

Sos BBQ frumos picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul BBQ frumos picant. Această rețetă face 3 porții cu 898 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, la 3 ardei iute, bourbon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Cel mai bun fleică BBQ, și Chiftele BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați piureul de roșii, ceapa, usturoiul, fulgul de ardei iute, ancho, chipotle, semințele de țelină și sarea într-o cratiță mare, nereactivă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când toate legumele și chilele uscate sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Pregătiți borcanele și capacele: spălați bine toate borcanele și capacele cu apă și săpun și clătiți bine. Umpleți recipientul cu suficientă apă pentru a acoperi borcanele cu cel puțin 1 inch și aduceți la foc mic. Folosind o pereche de clești de conserve, coborâți ușor borcanele, înclinându-le pentru a umple cu apa fierbinte. Într-o cratiță mică, păstrați puțină apă caldă, dar nu fierbe; așezați capacele în apă. Aveți un fierbător suplimentar de apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Se strecoară sosul: se toarnă sosul într-o sită cu ochiuri fine peste un bol mare sau alt recipient, apăsând cu partea din spate a lăzii pentru a extrage cât mai mult sos, lăsând solide în urmă. Alternativ, utilizați o moară de alimente pentru același efect. Odată strecurat, întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați boabele de piper într-un infuzor de ceai sau plic de brânză și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Adăugați bourbonul, zahărul brun, oțetul, ghimbirul, muștarul și siropul de arțar. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea sau arderea, până la îngroșare, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Scoateți plicul de boabe de piper și îndepărtați sosul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Umpleți și închideți borcanele: folosind clești de conserve, scoateți borcanele din canner, turnând cu grijă apa înapoi în canner. Setați lângă sosul din cratiță. Rotiți căldura sub canner la mare. Folosiți o oală pentru a turna sosul în borcane printr-o pâlnie de conserve, lăsând spațiul de cap de 1/2 inci în partea de sus. Rulați un bețișor curat în jurul interiorului borcanului pentru a disloca orice aer prins. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PâlniePâlnie
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Așezați capacele și înșurubați inelele până când sunt strânse cu degetul.
6
Sigilați borcanele: folosind clești de conserve, transferați ușor borcanele în conserve, având grijă să le mențineți verticale. Când toate borcanele sunt în conservă, ar trebui să existe cel puțin 1 inch de apă care să le acopere; dacă aveți nevoie de mai mult, adăugați apă din fierbător până când borcanele sunt suficient acoperite. Aduceți apa la fierbere completă și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți și răciți: folosind clești de conserve, scoateți ușor borcanele din conservă și transferați-le pe un prosop de bucătărie sau pe un suport de răcire, menținându-le din nou pe verticală. Nu puneți borcanele fierbinți direct pe suprafețele de răcire. Se lasă să se răcească, netulburat, timp de cel puțin 12 ore. Dacă oricare dintre borcane nu se sigilează când se răcește, reprocesați folosind metoda de mai sus sau refrigerați și utilizați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Adăugați o etichetă pe capacul sau pe partea laterală a borcanului, notând data la care a fost conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
2
Scoateți inelele și depozitați borcanele într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an. Refrigerați după deschidere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista