Sos BBQ dulce și picant

Sos BBQ dulce și picant
Sosul BBQ dulce și picant durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 22 de cenți per porție, obțineți un sos care servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 68 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de ceapă, pastă de roșii, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos BBQ – Oțet de roșii Dulce și Picant, Coaste BBQ Dulci și Picante și Popcorn BBQ Dulci și Picante.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute sau până când aromele se îmbină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Se ia de pe foc; misto.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista