Sorbet de zmeură-trandafir cu ciocolată albă

Sorbet de zmeură-trandafir cu ciocolată albă
Sorbet de zmeură-trandafir cu ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă de trandafiri, sorbet de zmeură, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir, Tartă cu ciocolată, zmeură și trandafiri, și Ciocolată, zmeură și trandafir Battenberg gateau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați sorbetul să stea afară din congelator timp de 10 minute înainte de a scoate. Scoateți 4 bile mari de sorbet în 4 ramekine mici care țin doar fiecare lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Stropiți fiecare lingură de sorbet cu 1/4 linguriță de apă de trandafir (sau după gust). Folosiți o răzătoare grosieră de microplan pentru a acoperi blatul cu ciocolată albă excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul congelat funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista