Sorbet de vișine-tei cu fursecuri Amaretti
Sorbetul de vișine-Lime cu fursecuri Amaretti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 145 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc din 6 limes, migdale decolorate, zahăr muscovado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorbet De Vișine, Sorbet de vișine și lavandă, și Supă De Vișine Cu Cimbru De Lămâie Și Vanilie, Sorbet De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cireșele și zahărul în cratiță medie și aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți focul la foc mic timp de 5 minute. Lăsați să se răcească complet înainte de a continua.
Puneți cireșele fierte în blender și adăugați alte ingrediente. Puree complet, apoi tulpina. Procesați în mașina de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Se ambalează într-un recipient bine acoperit și se congelează până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Combinați migdalele și zahărul în robotul de bucătărie, pulsați până la măcinat fin.
Adăugați ingredientele rămase și procesați până se formează o pastă groasă. Înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte pentru a fi ferm.
Așezați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți la 300 F. cu mâinile reci și umede, rulați ușor aluatul în bile de dimensiuni de marmură. Clătiți și ștergeți frecvent mâinile cu un prosop umed pentru a preveni lipirea.
Așezați bilele și centimetrii pe foi de copt căptușite cu pergament sau silicon.
Presărați generos cu zahăr în crud și coaceți timp de 15 minute, apoi rotiți tigăile și coaceți încă 10-15 minute. Pentru a testa coacerea, tăiați o prăjitură în jumătate. Cookie-urile vor fi prăjite până la Centru când sunt terminate. Se lasă să se răcească complet înainte de depozitare în recipiente etanșe.