Sorbet De Roșii-Pepene Verde
Sorbetul de roșii-pepene verde este un fără gluten și vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați roșii, bucăți de pepene verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Sorbet De Pepene Verde, Sorbet De Pepene Verde, și Sorbet De Pepene Verde.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Lăsați să stea 30 de minute.
Strângeți sferturile de roșii într-o strecurătoare cu plasă de sârmă peste o cană de măsurare cu 4 căni.
Așezați roșiile stoarse în strecurătoare și apăsați ferm cu spatele unei linguri, apăsând până când lichidul măsoară 3 căni. Aruncați pulpa de roșii în strecurătoare.
Procesați jumătate din sucul de roșii și jumătate din amestecul de pepene verde într-un blender până se omogenizează. Repetați cu sucul de roșii rămas și pepene verde. Se amestecă sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 2 1/2-qt. aparat electric de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele vor varia.)
Presărați fiecare porție cu sare grosieră, dacă doriți.