Sorbet De Mandarină
Sorbetul de mandarină este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tangerine Coriandru Sorbet, Sorbet De Afine Cu Mandarină, și Tangerine Sorbet Șampanie Plutește.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de mandarină printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a apăsa cât mai mult suc prin sită, aruncați pulpa rămasă.
Adăugați suc de lămâie, zahăr și (opțional) sirop de porumb în castron. Se amestecă cu o lingură până când zahărul s-a dizolvat complet.
Procesați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Se servește imediat sau se răcește câteva ore. Cel mai bine mâncat în ziua în care este făcut.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sorbet în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.