Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă

Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă brânză ar putea fi uimitor fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați emmental, patrunjel, slivered și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este minunat. Încercați Mary Cadogan ' s tartiflette, Puiul jubiliar al lui Mary Cadogan, și Crunch Crust Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentează fripturile de somon peste tot. Ungeți din belșug un vas superficial rezistent la cuptor suficient de mare pentru a lua peștele într-un singur strat. Ungeți somonul cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Amestecați migdalele, pătrunjelul și gruyre sau emmental, apoi apăsați pe vârful fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când toppingul este crocant și auriu și somonul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu cartofi și o salată verde sau broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista