Somon și legume carbonizate în stil Tandoori

Somon și legume carbonizate în stil Tandoori
Somonul și legumele carbonizate în stil Tandoori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 482 calorii, 46G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $5.32 pe portie. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un cap de broccoli, iaurt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați File de somon Crock Pot și legume în stil asiatic, Legume De Vară Carbonizate, și Legume De Vară Carbonizate + Cadou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați iaurtul, ghimbirul, usturoiul, chili-ul, Garam Masala, 1 lingură de ulei vegetal și sare după gust. Se usucă somonul cu un prosop de hârtie și se acoperă cu amestecul de iaurt. Aruncați sparanghelul sau broccoli albit în același castron pentru a acoperi și iaurtul. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider timp de 15 minute. Între timp, preîncălziți o tigaie pentru grătar sau grătar la foc mare sau preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Garam MasalaGaram Masala
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Dacă faceți grătar, ungeți ușor grătarul cu puțin ulei vegetal. Ștergeți excesul de marinată, apoi adăugați somon și legume și sferturi de lămâie la grătar. Somon la grătar până când este bine carbonizat pe ambele părți și mediu în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, îndepărtând sparanghelul sau broccoli și lămâia pe măsură ce devine fraged (aproximativ 5 minute în total pentru legume).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se presară cu coriandru rupt și se servește cu pene de lămâie pe un pat de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Dacă folosiți broilerul, tapetați o foaie de copt cu pergament. Aranjați somonul (nu este nevoie să ștergeți marinada suplimentară) și legumele și sferturile de lămâie într-un singur strat pe foaia de copt, întinse cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Așezați sub broiler timp de 10 până la 12 minute pentru somonul mediu până la bine făcut. Aranjați pe un pat de orez și deasupra cu coriandru rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista