Somon înnegrit cu maro Hash și ceapă verde

Somon înnegrit cu maro Hash și ceapă verde
Somonul înnegrit cu maro Hash și ceapă verde este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 629 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați condimente înnegrite, maro de hash, mărar de linguriță și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hash browns cu muștar și somon afumat, Cartofi dulci Hash Browns cu Vinaigrette de ceapă verde, și Hash Browns cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și 1 inch de porții verzi superioare de ceapă verde și puneți ceapa verde deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2
Aruncați împreună maro de hash, mărar și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați amestecul maro hash într-un strat uniform și gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor. (Nu amestecați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
5
Așezați o foaie de copt ușor unsă, unsă cu partea în jos, pe tigaie; inversați Hash browns pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
6
Puneți tigaia la loc pe foc. Glisați Hash browns înapoi în tigaie, fierte cu fața în sus și gătiți încă 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Apăsați Hash browns în jos cu o spatulă pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Scoateți din tigaie pe aceeași foaie de copt ușor unsă și păstrați-o caldă la cuptor la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Presărați condimente înnegrite uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
10
Gatiti somonul in 1 lingura de ulei fierbinte in aceeasi tigaie antiaderenta la foc mediu 4 pana la 6 minute pe fiecare parte sau doar pana cand pestele incepe sa se descuameze cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți din tigaie pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Saut ceapa verde în restul de 1 lingura de ulei fierbinte în aceeași tigaie se lipeasca la foc mediu 4 minute sau pana cand se inmoaie; scoateți din tigaie, și se servește cu somon și hash maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimente înnegrite Old Bay. Folosiți o tigaie cu părțile evazate, astfel încât maro-urile de hash fierte să alunece ușor din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
Maronii De Hash GătiteMaronii De Hash Gătite
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista