Somon Wasabi cu Bok Choy, varză verde și Shiitakes

Somonul Wasabi cu Bok Choy, varză verde și Shiitakes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 36g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, file de somon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Wasabi cu Bok Choy, varză verde și Shiitakes, Somon Wasabi Cu Bok Choy, Varză Verde Și Shiitakes, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Încălziți o margine marefoaie de coacere timp de 15 minute.
Între timp, amestecați maioneza și wasabiîntr-un castron mic. Se amestecă jumătate de ghimbir și jumătatede usturoi; pus deoparte. Condimentează peștele peste tot cusare și piper.
Așezați bok choy,varza și ciupercile într-un castron mare.
Stropiți cuulei și adăugați ghimbirul și usturoiul rămas.Aruncați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper.
Împrăștiați legumele pe o parte a luifoaie de coacere. Aranjați somonul pe cealaltă parte.Prăjiți, amestecând ocazional legumele, până când somonul este gătit, 12-15minute. Împărțiți legumele între farfurii; deasupra cu somon.
Serviți maioneză wasabi în afară.
Per porție: 476 calorii, 31 g grăsimi, 6 g carbohidrați
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.