Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Teriyaki și sparanghelul, salata de spanac. O porție conține 418 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă de la Closet Cooking are 8 fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Un amestec de ghimbir, miere, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Teriyaki cu sparanghel de susan, Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, și Somon Teriyaki cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.