Somon Teriyaki Braconat

Somon Teriyaki Braconat
Rețeta de somon Teriyaki Braconat este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $4.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, portocale, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Somon Pocat, Somon Întreg Pocat, și Somon Pocat.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă sau o tigaie electrică, aduceți sucul de portocale și sosul teriyaki la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați fileurile de somon în tigaie; acoperiți fiecare cu o felie de portocală. Reveniți la fierbere. reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Îndepărtați fileurile și păstrați-le la cald.
4
Strecurați lichidul de gătit; întoarceți 3/4 cană în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; adăugați la lichidul de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Serviți peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calista Coast Range Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista